Hoe het begon

Over ons

De digitale wereld is in volle gang. Het internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we hebben steeds meer verbonden apparaten in huis. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

In die zin zijn we sinds 2010 actief in heel Nederland. De oprichter van Thuishulp voor computers had zelf problemen met een vastgelopen computer. Niemand kon hem snel helpen, want hij wilde zo snel mogelijk weer aan de slag op zijn computer. Toen een slimme ICT-student zijn probleem meteen oploste, was het idee van Thuishulp voor computers geboren.

Onze medewerkers

Inmiddels sturen we vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven ruim 1.000 ervaren en goed opgeleide ICT-studenten naar klanten door heel Nederland om alle digitale vragen en problemen snel en vakkundig op te lossen. Meteen in huis en meteen goed geregeld.

Al onze studenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de digitale industrie, zijn enthousiast en doen hun best om al je digitale problemen en vraagstukken naar tevredenheid op te lossen. Zij helpen je graag met het opslaan van alle belangrijke bestanden op je computer, tablet en smartphone, het instellen van wifi en e-mail, of bijvoorbeeld het installeren van een antivirusprogramma en de laatste software-updates. Ze weten alles van internet, computers, tablets, printers, smartphones, digitale tv’s, slimme thermostaten en alle andere digitale apparaten!